våra kurser

Våra kurser

Vi erbjuder företag möjlighet att få hjälp med sina nyhetsbrev. Det kvittar om ni redan har ett nyhetsbrev eller om ni funderar på att skaffa det, vi kan hjälpa dig oavsett. Med hjälp av våra kurser får ni de verktyg ni behöver för att skapa ett lyckat nyhetsbrev. Ni kan se vårt utbud av kurser här nedanför:

Hur man skriver nyhetsbrev

I denna kurs går vi igenom hur man ska utforma sina texter för att intressera läsaren. Det finns en hel värld som är viktig att tänka på så därför har vi fokuserat kursen på vissa områden. Rubriker, formuleringar, ordval och längd är några av de delar som kursen berör.

Hitta sin målgrupp

Det är viktigt att veta vem man skriver för. Detta gäller inte endast nyhetsbrev utan det gäller allt man skriver. Det måste finnas en målgrupp så att man vet till vem man skriver och varför man skriver det. Vi går igenom allt som krävs för att hitta sin målgrupp och vad man ska tänka på. Ett nyhetsbrev är mer än ett nyhetsbrev helt enkelt.

Tekniska lösningar

Att skicka ut nyhetsbrev manuellt är inget man gör. Det finns en mängd program som kan hjälpa en men det är en djungel. Vilket ska man använda och vilket är bäst? Vi går igenom fördelar med olika program och vad det finns för alternativ. Allt beror också på vad det finns för behov och krav. Det finns enklare versioner att använda och sen finns det mer komplicerade.

Utformning av utseende

Förutom texterna så är det viktigt att nyhetsbrevet ser bra ut. I den här kursen får du lära dig hur ett nyhetsbrev kan utformas och hur det kan se ut. Det finns en massa lämpliga program att använda för att utforma designen på sitt nyhetsbrev.